Férfi tagok
44 246
Női tagok
31 617

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ők már regisztráltak a Love4me.hu ingyenes, online társkereső weboldalra. A regisztráció mindössze 1 percet vesz igénybe.

Kiemelés teljesen INGYEN!


Az online társkeresés világában fontos hogy, mindig szem előtt legyél. Az ingyenes kiemelésünk minden társkereső számára hasznos funkció és pár kattintással bárki aktiválhatja.

Néhány szó rólunk!


Társkeresés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan, ingyen

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Love4me.hu Facebook

Ha tetszik az oldal, akkor gyere és kövess minket a facebook-on is.


Love4me.hu a Facebook-on

 

Szerencsés Flótás, 69 éves

Lakóhely:Budapest
Magasság:174 cm
Testsúly:65 kg
Hajszín:Nincs megadva
Szemek:Nincs megadva
Testalkat:Nincs megadva
Kapcsolati státusz:Nincs megadva
Szexuális érdeklődés:Nincs megadva
Dohányzás:Nincs megadva
Alkohol:Nincs megadva

Bemutatkozás


Milyen vagyok? Háááát ... Mint a képeken. Több vadásztársaság kitiltott, mert elriasztom a vadakat. Talán ennek köszönhető, hogy Bábolnáról (főleg a féreg és rágcsálóírtók) viszont mesés állásajánlatokkal bombáznak. Túlélési gyakorlatok legkeményebb próbája képeim és tetteim elemzése. Önmegvalósítási és önmegváltoztatási kisérleteim miatt egyre több fitness-edző és pszichiáter küzd mentális problémákkal.

Így hát álmodozom. Álmodozásaim közepette olyan vagyok, aki szereti a jókedvet, vidámságot, az un. harsány nyugalmat, de a gyengédséget, finom érintéseket, érzéseket, egymás akaratának, óhajának tiszteletben tartását is (opcionális). Aztán felébredek. És rém szomorúan látom, hogy így is szeretem a jókedvet, vidámságot, az un. harsány nyugalmat. Sőt! A gyengédséget, finom érintéseket, érzéseket, egymás akaratának, óhajának tiszteletben tartását is (opcionális).

Hm. Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy miért akarják a nők előszőr a cipőmet megnézni? Vagy a fogaimat. Elküldjem?

Még valami!
Úgy irigylem azokat, aki csak úgy, pikk-pakk, kijelentik, hogy 'fejlett szexkultúrám van, isteni vagyok az ágyban'! Én ezt sajnos nem tudom eldönteni magamról. Visszajelzések vannak ugyan, de vagy szerelemből-szeretetből, akkor isteni, vagy utálatból-haragból, akkor természetesen csapnivaló. Tényleg az én dolgom lenne erről véleményt alkotni? Ez nem egy társasjáték???

Szerencsés Flótás arra vár hogy, felvedd vele a kapcsolatot.


Regisztrálj majd lépj be az oldalra és vedd fel vele a kapcsolatot. A regisztrált felhasználók sokkal több érdekes információt láthatnak a másikról.


SZAVAZÁS VISSZALÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ